søndag 31. august 2008

Leking i beruset tilstand

Jeg har lært meg en ny lek. Og jeg må tilstå at det er en smule pinlig for meg å innrømme hva denne leken går ut på, og ikke minst å innrømme at den ble leket med stor entusiasme etter litt mer en et par glass rødvin i natt. Situasjonen var en svært så dydig "to par og en bedre middag"-kveld, bestående av mennesker som burde visst mye bedre enn å leke slike leker... Poenget med leken er nemlig å finne diverse filmtitler (helst norske) og bytte ut det ene ordet med "bæsj". Dette fører til titler som "Frida med bæsj i hånden", "Ringenes Herre: Bæsjens brorskap, To bæsj og Atter en bæsj", "Harry Potter og halvblodsbæsjen" og klassikere som "Flashbæsj". Ok, jeg ser at dette kanskje ikke er humor på sitt beste, men i natt førte det altså til hysteriske latterkramper. Hmm... Litt skeptisk til å trykke "Publiser innlegg" nå kjenner jeg.

P.S. Hvis du er en ny leser som leser denne bloggen fordi du har googlet "halvblodsbæsj" så anbefaler jeg at du prøver lommelegen.no i stedet.


4 kommentarer:

Borghild sa...

hahahahha!!! hørtes ut som en veldig moden lek:)

trur vi den hadd slått an på en instituttfest på inl? da brukt med bøker:

"et bæsjehjem" "bæsj gynt" (ja, og sånn på en søndag kjæm den kommende, vettskremte norsklærern bare på to bøker - begge av ibsen.. goody..)

Åshild sa...

Hehehe.. najs.

"Alt om min bæsj", sier jeg bare.

Fru Fortuna sa...

Hm... virket ikke like voksen lenger den boka som ligger på nattbordet nå: "Bæsjetyven"

RHJ sa...

Jeg har selv lekt meg med dette et par ganger i mer eller mindre gode selskap.

Filmen Dis får f.eks. et meget treffende navn.

Og det er få som klarer å holde seg alvorlig når man tar frem filmen Mormor og de åtte ... :-)