onsdag 10. juni 2009

Ikke akkurat Top Gear-materiale

"Jeg vil se motoren!" sier treåringen og peker på panseret på bilen. "Eh, kanskje en annen gang" sier mor. "Nei, nå!" sier treåringen og begynner å fikle med Ford-logoen foran. "Nei, nei, sånn må du da ikke gjøre, bilen kan bli ødelagt" sier mor. Treåringen ser bare rart på sitt opphav, skyver logoen til side, og jammen kommer det ikke fram et nøkkelhull. Mor er oppriktig overrasket. Heldigvis kommer far og morfar, nøkkelhullet blir brukt, panseret åpnet, og motoren vist fram. Mens de tre mannfolkene har en lengre diskusjon om denne motoren, hva den består av, og hvorvidt den sier mer eller mindre "vrooom" enn morfars traktormotor, lurer mor på om hun i det hele tatt hadde vært i stand til å åpne dette panseret.

Jeg begynner å forstå hvorfor far er, og alltid vil være, den kuleste i denne familien.

Forøvrig kan jeg fortelle at lillesøster nå endelig har fått seg internett, og at bloggen hennes derfor er oppdatert. Hvis denne faktisk vil holdes vedlike, kan jeg anbefale den på det sterkeste.

1 kommentar:

My sa...

haha du kan jo prøve å finne ut hvordan man åpner et ford-panser samtidig som tre politimannfolkfolk står og ser på og nekter å fortelle hvordan det gjøres...