mandag 7. mars 2011

Hurra for oss

Den selverklærte tv-kanalen for kvinner feirer dagen i dag med blant annet to episoder "Unge mødre" og det utrolig informative programmet "Hvordan se bra ut naken". Heldigvis er det ikke noen ny episode av "Ungkaren" på programmet, men det har nok mer med tilfeldigheter å gjøre, enn med det usmakelige i å bruke Kvinnedagen til å sende et tv-program som handler om en mann som skal velge seg en kone blant tolv "heldige" jenter (tenk over hvordan vi hadde reagert om konseptet gikk på en pakistansk tv-kanal...).

Gratulerer med dagen alle jenter, la oss benytte anledningen til å være takknemlige for det vi har fått og overfor de som har skaffet det for oss, og kanskje til og med til å reflektere hva vi omgir oss med av kvinnesyn i media i dag.

Skjønt det depressive faktum er at jeg tok opp "Top model" i går, og har fjernkontrollen og sofakroken for meg selv i kveld...


2 kommentarer:

Borghild sa...

Godt observert, det er mye å ta tak i. Jeg er (en noe beskjemmet) Henne-abonnent, og fikk i dag sms med Kvinnedagstilbud på en gratis utgave av KK. Virkelig kvinnesaksfremmende (heller kvinnesaksfremmede) blader, dette.

Pita sa...

Sikker på at det var Kvinner og klær og ikke Klassekampen? ;)