mandag 20. oktober 2008

Drømmenavnet

Jeg har for lenge siden innsett at jeg neppe kommer til å produsere noen jenter. Det høres kanskje litt vel negativt ut, det er jo tross alt mange som klarer å få til begge deler. Vel, i min familie har det en tendens til å være litt enten eller (og jada, jeg vet det strengt tatt er C. sine svømmere som avgjør dette, og jada, jeg er selvfølgelig også veldig glad for å ha en gutt. Han er bare så fryktelig lite interessert i barbie). Min svigerinne derimot ser ut til å klare kunsten, og om ikke altfor lenge vil jeg ha en ny niese å ønske velkommen til verden. Som den gode fe jeg er, tenkte jeg derfor at jeg skulle overrekke min svigerinne selve drømmejentenavnet. Dette navnet ble tenkt ut på åtti-tallet, og det var alltid heftig krangel om hvem som skulle få lov til å hete dette i alskens leker. Navnet er inspirert av to av de største idolene en fem år gammel jente på midten av åttitallet kunne tenke seg. Pussig nok, takket min svigerinne nei til tilbudet, og jeg må si jeg er litt fornærmet.

Hva navnet var? Vel, Sonja Madonna selvfølgelig. Og hold deg unna Märtha, navnet er fortsatt mitt!

7 kommentarer:

Borghild sa...

hahahahhahahahhaah!!!! oh my god!!!!
SONJA MADONNA!!!!

Zillapilla sa...

Hahaha=) Bra med forbilder som utfyller hverandre!

Fru Fortuna sa...

Hohoho! Sonja Madonna hadde definitivt blitt klassens dronning :D

Frk. A. sa...

ha ha ha ha ha ... jeg tror jeg dør på meg
du er så urimelig fantastisk du!
Kan ikke fatte og begripe hvorfor ho ikke grep sjansen til et navn med så mye sjel og drømmer i seg med begge hender!
Jeg synes dere skal fortsette prøve til dere har ei lita sonja madonna mellom hendene også jeg da ;P så herlige unge som dere har - det er bare å masseprodusere :):):):):)

My sa...

Vel, strengt tatt var det vel Ranveig som vant retten til navnet i en eller annen diskusjon sent på 80-tallet mener jeg å huske... :-D

Pita sa...

Ranveig vant alltid retten til det navnet i alle diskusjoner mener jeg å huske. Men nå har jeg påberopet meg retten skriftlig, på nett! Så nå kan hun bare angre på at hun lurte meg til å tro at hun og Morten Harket var kjærester. Moahaha!

Kusine Hilde :) sa...

Morten Harket som svoger?
Det var nytt for meg!Ham jeg har nå skjønner jeg i det minste hva snakker om.