tirsdag 7. april 2009

Til en bussjåfør

Hei du bussjåføren jeg satt på med i morges!

Når du i stedet for å si "Hei" (som jeg gjorde til deg), sier "Jeg regna med du ville være med SELV om du ikke rakk ut hånda?", så blir jeg faktisk litt grinete, FORDI:

  1. Det er ikke hyggelig å starte dagen sin med en sur kommentar, og det er jeg som betaler lønna di (etter godt over ti år i servicebransjen har jeg lov til å komme med sånne arrogante kommentarer).
  2. Du sa ingenting til de andre passasjerene som ikke rakk ut hånda. Kan det ha noe med at de var eldre enn deg, kanskje?
  3. Med tanke på at jeg sto helt ute på kanten av buss-stoppet og nistirret på bussen med en sekk på ryggen, OG du er den eneste bussen som kjører forbi, det er faktisk bare ett busselskap som kjører gamle E6 i Malvik, så tror jeg kroppsspråket mitt var tolkbart innenfor rimelighetens grenser.
  4. INGEN rekker ut hånda til bussen innenfor kommunegrensa i Malvik.
  5. JA, jeg har besøk av tante rød, noe du aldri kommer til å ha, din MANN!
Hvorfor jeg skriver dette her? Fordi jeg selvfølgelig ikke sa noe til deg ansikt til ansikt. Du fikk imidlertid butikksmilet mitt, dvs. "Du kan ikke ta meg på å være uhøflig fordi jeg smiler, men det er opplagt at jeg syns du er en tulling"-smilet mitt.

Ha en fin dag:)

1 kommentar:

Unknown sa...

all verdens sympati og medhat mot kjipe bussjåføra!